dinsdag 28 mei 2013

Afscheid nemen

Hoi Ronald,

 

Nu je vertrek nabij is sta ik graag even stil bij de jaren die we hebben samengewerkt. Als functioneel beheerder van o.a. Blackboard was je uitstekend op je plaats en vormde je met veel inzet en kennis van zaken de verbindende schakel tussen het onderwijs en de dienst ICT. Daarbij bleek regelmatig dat je eerder een onderwijshart hebt dan een ICT-hart en dat siert je. Wat is hier ook alweer het primaire proces?! In de voormalige afdeling Functioneel Beheer kon je heel collegiaal samenwerken met gelijkgestemden. Na jouw inlijving bij IV ben je toch wel een tijdje op zoek geweest naar een passend plekkie.

Eigenlijk was je al een tijdje aan het afbouwen en verlegde je jouw prioriteiten beetje bij beetje van werk naar privé. Je verraste ons telkens weer met jaloersmakende fotoreportages van de exotische reizen die je met je maatje Marianne maakte. En ook je activiteiten als (groot-)vader, vrijwilliger en hobbyfietser liggen je zeer na aan het hart. Jij gaat je na je afscheid geen moment vervelen, sterker nog: eindelijk heb je wat méér tijd voor de zaken die je werkelijk bezighouden zonder dat dat lastige werk er telkens weer tussendoor komt!

Houd me in de toekomst svp. een beetje op de hoogte, zodat ik de kunst van het inrichten van een zinnig leven na pensionering van je kan afkijken. Het ga je goed!

 

Richard Streng

 

1 opmerking:

  1. Richard: een waar woord:
    Eigenlijk was je al een tijdje aan het afbouwen en verlegde je jouw prioriteiten beetje bij beetje van werk naar privé.

    het aantal onbetaalde overuren thuiswerk was inderdaad erg aan het minderen.

    BeantwoordenVerwijderen